dimecres, 24 de novembre del 2010

Ángela Fernández - Actriu


Ángela Fernández González  más conocida como Angy, nació el 5 de septiembre de 1990  en Palma de Mallorca.Es cantante y actriz mas conocida como Paula en la serie de Fisica o Quimica.Angy empezo a ser conocida en 2007 en el reality show Factor x,era una de las mas favoritas por todo el mundo, tuvo una relacioncon uno de los concursantes i quedo en 2ª posicion.Publico su primer album el 12 de febrero de 2008,llamado “angy” el dico contenia diferentes temas en castellano e ingles, el primer single se titula Sola en el silencio que recibio el premio de Público en la seccionde videoclips que fue utilizada en la banda sonora de fisica o quimica.Actualmente interpreta a Paula Blasco Prieto en la serie de Fisica o Quimica.En 2009 le dieron el premio joven de origen de la mancha junto con otras dos actrices i en 2010 le dieron el premio de teatro musical como mejor actriz. (Sílvia Gallego - 4ESO)

Daniel Jacob Radcliffe - Actor


Daniel Jacob Radcliffe (Fulham, Londres, 23 de juliol de 1989) és un actor britànic, famós per interpretar a Harry en la saga de Harry Potter, basada en la novel·la homònima de l'escriptora J. K. Rowling, els llibres de la qual s'han convertit en un gran èxit mundial.Heyman coneixia al pare de Radcliffe per negocis i es va presentar al jove en l'intermedi. No deixava de mirar-lo una vegada i una altra, despertant una mica de por en Daniel, com ell mateix recorda amb riure. Heyman va estar distret tota la segona meitat de l'obra, pensant en la seva possible Harry. El següent matí va cridar als seus pares, per a convèncer-los que deixessin a Radcliffe participar en les audicions, curiosament ells també estaven pensant en el mateix. Així van permetre que el seu fill es reunís amb Heyman i, després d'haver-se assegurat que protegirien al seu fill dels mitjans en cas que li oferissin el paper, van estar d'acord que anés a una audició. (Gabriel Alejandro Mendoza - 4ESO)

Jennifer López - Actriu


Jennifer Lopez va nèixer a New York el 24 de juliol de 1969, però els seus pares són de ``Puerto Rico´´.  Actualment esta casada amb Marc Anthony, i amb ell a tingut els seus dos fills. La seva professió principal es cantant i actriu però, també es productora, model, dissenyadora i ballarina.El seus ritmes musicals són el pop, latin pop, dance i R&B.  Jennifer va arribar a la fama al 1997 amb el paper principal de la pel·lícula ``Selena´´, i al 1999 treure a la venta el seu primer disc que portava el nom de On the 6 , i gràcies a el single de If You Had My Love que va aconsegir el número 1 de Billboard Hot 100. (Mayra Alejandra Hoyos / Ainhoa Martínez /4ESO)

Josep Guardiola - Entrenador FC Barcelona


Josep Guardiola va néixer a Santpedor al 18 de Gener de 1971. Podríem parlar del gran i meravellós jugador i capità amb el quatre a l’esquena que va tenir el F.C.Barcelona. Però parlarem de la seva professió actual. Entrenador de l’ únic equip en la història guanyador de sis títols consecutius, en una mateixa temporada. Per a molta gent aquest personatge és un filòsof o inclús un deu però nosaltres creiem que és un gran entrenador i un gran líder que va saber dirigir a un gran grup el qual tots els seus component van donar el màxim per arribar al més alt. No traiem mèrits als jugadors però un bon entrenador és la base de l’èxit. (Hector Viñals / Alex Martín - 4ESO)

Hugh Laurie, Doctor House

Sir Hugh Laurie OBE és un actor britànic que va neixer l 'once de juny de 1959 a Oxford (Regne Unit) i  és conegut pels seus papers junt amb Rowan Atkinson a l'Escurçó Negre i en el paper del Dr. Gregory House. Al juny de 1989 es va casar amb Jo Green, resideix a Londres i té tres fills. Laurie va estudiar a The Dragon School una prestigiosa escola privada. Després, va estudiar al Selwyn College a la Cambridge University, on va aconseguir ser el tercer de la seva promoció en Antropologia i arqueologia. El seu pare, metge de professió.

Durant la seva aparició a The Tonight Show, Laurie va reconèixer haver provat la Vicodina (droga per reduir el dolor que utilitza el Dr. House) per aconseguir posar-se més en el paper del Dr. House. (Dani Fernández / Eric Rodríguez - 4ESO)